Livrare, plată și retur

Comenzile sunt in general trimise in aceasi zi in care plasati comanda, cel tarziu a doua zi. Durata de livrare prin curier rapid este intre 24 si 48 de ore. Comenzile care contin produse care necesita personalizare vor fi trimise intr-un timp discutat in prealabil la telefon sau pe email.

Veti primii pe email un cod de urmarire al coletului. Daca nu il primiti, va rugam sa ne contactati si vi-l comunicam.

Expedierea comenzilor care contin produse personalizate nu este garantata ca se va efectua in aceasi zi, sau a doua zi. Depinde de durata procesarii comenzii. Pentru a afla durata, va rugam sa ne contactati in prealabil.

Costul de livrare este afisat in cosul de cumparaturi. Acesta depinde de valoarea comenzii.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Returnarea produselor

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 14 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@legendary-print.ro si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse.
In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii.
Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client.
Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.
Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.
Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


Produsele personalizate nu pot fi returnate decat daca nu sunt conforme.

Menu

Whatsapp