Preturi personalizate

Sprijinim afacerile mici si de aceea va oferim cateva servicii in plus precum:
- Preturi personalizate
- Plata in "rate"
- Serviciu de re-branding produse.

Preturi personalizate:
Esti la inceput de drum si iti pare coplesitoare suma pe care trebuie sa o investesti in brandingul afacerii tale. Stim ca este neplacut sa ti se ofere cantitati minime de comanda la produse, sau sa poti beneficia de un pret bun doar daca achizitionezi mii de produse de acelasi tip. De aceea, iti oferim acest serviciu de "preturi personalizate". Ce inseamna asta? Pe scurt: Ai nevoie de cutii personalizate, flyere, carti de vizita, insigne, brosuri etc. Dar ca sa beneficiezi de un pret bun, trebuie sa cumperi sute sau mii de produse de acelas fel.

Noi iti facem o propunere: Contacteaza-ne si iti facem o oferta personalizata, in functie de nevoile tale. Spre exemplu, daca doresti sa achizitionezi o gama variata de produse, dar in cantitati mici, poti beneficia de un pret bun, ca si cum ai fi cumparat mii de produse de acelas fel.Plata in "rate"
Comanda minima este prea mare pentru tine pe moment? In timp ai nevoie totusi de toata cantitatea, doar ca nu doresti sa platesti pentru totul deodata? Nici o problema, iti oferim o solutie:
- Ne spui cate produse ai nevoie acum, pe loc, si cate ai nevoie in viitor pe o perioada de timp
- Platesti produsele pe care le vei primii acum, si un avans de 25% din valoarea produselor ramase restant.
- Cand ai nevoie de urmatoarea transa de produse, iti trimitem cantitatea integrala, sau din nou o cantitate mai mica, iar tu platesti doar pentru ceea ce primesti si inca 25% din cantitatea ramasa, si tot asa mai departe.
- Putem astepta pana la 6 luni pentru achizitia cantitatii integrale.

Spre exemplu:
Comanda minima la un produs este de 100 de bucati, dar ai nevoie doar de 20 in urmatoarele 4 saptamani. Platesti integral cele 20 de bucati, si 25% din valoarea produselor care le vom trimite in viitor, adica pentru inca 20 (25% din 80, cantitatea ramasa). In 4 saptamani ai nevoie de inca 20 de bucati. Ele sunt platite si ti le vom expedia, dar vei platii in avans pentru inca 20 de produse si tot asa pana cand se consuma minimul de comanda.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau daca iti este neclara procedura.


*Nu uita, preturile sunt mereu negociabile in functie de cantitatea comandata si/sau valoarea produselor pe care doresti sa le achizitionezi.


Serviciu de re-branding produse:
Cumperi produse din China dar doresti sa le personalizezi la un pret ieftin si decent? Avem aparatura care poate personaliza aproape fiecare aspect a produselor tale, de la manualele de utilizare, la logo-ul de pe produs si chiar cutiile in care sunt impachetate. Mai jos gasesti o lista de servicii de re-branding pe care ti le putem oferii, iar daca nu gasesti ceva potrivit nevoilor tale, contacteaza-ne:
- Manuale de utilizare pliate sau capsate tip brosura de utilizare.
- Imprimare UV direct pe produs, daca suprafata permite. Se poate imprima logo-ul companiei tale impreuna cu alte detalii de utilizare sau personalizare
- Etichete din carton, sau care vin lipite pe produs in anumite locuri
- Cutia produsului: Putem reface cutia produsului, cu logoul companiei tale, cu instructiuni si grafica proprie.
- Sigilarea cutiei: Avem aparate care ulterior sigileaza cutia, astfel va fi ca nou.

Manualele de utilizare, cutia personalizata a produsului si alte obiecte fizice le poti achizitiona si adauga tu, sau daca doresti ne poti trimite produsele, le schimbam logo-ul, cutia, si apoi le sigilam, gata de vanzare.
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau daca iti este neclara procedura.Menu

Whatsapp